+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

4 daagse intensive

 

Voor een snelle opbouw van een sterke basis is er een speciaal  4- daags intensief programma. Vanuit verschillende invalshoeken wordt gewerkt aan het verbeteren van de neurofysiologische balans.

Er wordt getraind op een betere concentratie, goede lichamelijke ontspanning, innerlijke rust, verbeterd zelfvertrouwen en een bij het kind passende omgang met stress, prikkels en persoonlijke uitdagingen. De opbouw van de intensieve training is voor ieder kind hetzelfde, de inhoud uniek.

Tijdens de 4-daagse intensieve training worden er verschillende sessies op een dag aangeboden. Door het innerlijk evenwicht te versterken is het mogelijk om de ontwikkeling in harmonie te brengen met de kwaliteiten van het kind. De insteek hierbij is om de brein conditie te optimaliseren en de lichamelijke- mentale- en emotionele herstelmogelijkheden te verbeteren. Dit zorgt voor meer innerlijke rust en een betere prikkelverwerking, waardoor er meer ruimte komt voor concentreren, taakgericht leren en een gezonde interactie met de omgeving.

Bij BrainSpa kijken we mee op verschillende niveaus (mentaal, emotioneel, fysiek) met een combinatie van technieken:

R

Training van aandacht, concentratie, focus en innerlijke rust. 

R

Training van het inspanningsniveau en stress-herstelmechanismen (biofeedback; ademhaling,

R

Hartcoherentie, huidgeleiding, huidtemperatuur en spierspanning)

R

Gesprekstherapie bestaande uit cognitieve therapie, psycho educatie en mindfulnessoefeningen.

Ouders worden hierbij betrokken. De ervaring heeft geleerd dat een intensieve training krachtig werkt, omdat steeds kan worden voortgebouwd op de voortgaande sessie. Kind, behandelaar en ouders komen in een flow waarin meer kan gebeuren, er weinig ruimte is om in het oude patroon terug te vallen en los van de eigen omgeving makkelijker een shift wordt gemaakt

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem hieronder contact met ons op

Ik wil graag

1 + 11 =