+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Coaching

In ons coachingstraject streven we ernaar het denken helder te krijgen. Ook willen we de afstemming met wat er van binnen leeft zo zuiver mogelijk maken. BrainSpa Kids is ervan overtuigd dat de eigen kracht zo geactiveerd wordt. Zodra deze inzichten helder zijn, kunnen we nieuwe stappen zetten.

Tijdens een coachingstraject begeleiden we het proces van bewustwording en groei. Hierdoor kan de coachee zijn of haar eigen kracht weer voelen en ervaren.

Vaak is het denken vertroebeld. Dit wordt veroorzaakt door allerlei onrustige gedachteprocessen, onbewuste overtuigingen, maatschappelijke verwachtingen en angsten. Hierdoor worden weer allerlei emoties en lichamelijke spanningen veroorzaakt. 

Het is mogelijk om je te bevrijden van beperkende gedachten, overtuigingen en de patronen waarin iemand gevangen zit. Je moet je er dan wel bewust van zijn.  Hiervoor bestaan technieken die iedereen zelf kan toepassen. Voorbeelden hiervan zijn strategieën om je denken helder te krijgen en technieken die ervoor zorgen dat lichamelijke spanningen en negatieve emoties geneutraliseerd worden.

BrainSpa Kids begeleidt haar cliënten in het proces van bewustwording en groei. Hierdoor kunnen zij hun eigen kracht weer voelen en ervaren.