+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Behandel- en trainings trajecten

Neuro en Biofeedback »

Neurofeedback en biofeedback worden gecombineerd aangeboden, waardoor het mogelijk is om het brein en de rest van het lichaam in een optimale balans te krijgen.

Coaching »

Bij coaching gaat het erom het denken helder te krijgen en de afstemming met wat er van binnen leeft zo zuiver mogelijk te maken. Hierdoor wordt de eigen kracht geactiveerd. Vanuit de eigen verhelderde inzichten kunnen zo nieuwe stappen worden gezet.

4 daagse intensive »

Voor een snelle opbouw van een sterke basis is er een speciaal 4- daags intensief programma. Vanuit verschillende invalshoeken wordt gewerkt aan het verbeteren van de neurofysiologische balans.

Follow up »

Na een intensieve training volgt de vertaalslag naar de dagelijkse realiteit. Er volgt een programma met laagfrequente herhalingssessies, om het geleerde verder in te trainen.

Intelligentieonderzoek »

Een intelligentieonderzoek geeft inzicht in waar je zoon/dochter goed en minder goed in is, op wat voor manier begeleiding kan worden ingezet en wat het niveau is waarop je kind aangesproken danwel gestimuleerd kan worden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem hieronder contact met ons op

Ik wil graag

10 + 7 =