+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Behandel- en trainings trajecten

Aandachts-en concentratietraining »

Brainspa Kinds biedt de neuropsychologische behandeling en biofeedback gecombineerd aan. Hierdoor is het mogelijk om het brein en de rest van het lichaam in een optimale balans te krijgen.

Coaching »

In ons coachingstraject streven we ernaar het denken helder te krijgen. Ook willen we de afstemming met wat er van binnen leeft zo zuiver mogelijk maken. Brainspa Kids is ervan overtuigd dat de eigen kracht zo geactiveerd wordt. Zodra deze inzichten helder zijn, kunnen we nieuwe stappen zetten.

4 daagse intensive »

Brainspa Kids heeft een speciaal vierdaags intensief programma opgezet. Dit programma zorgt voor een snelle opbouw van een sterke basis. Vanuit verschillende invalshoeken werken we aan een verbetering van de neurofysiologische balans.

Follow up »

Na de intensieve behandeling volgt de vertaalslag naar de dagelijkse realiteit. De follow-up bestaat uit laagfrequente herhalingssessies, waarin het geleerde verder behandeld wordt.

Intelligentieonderzoek »

Een intelligentieonderzoek geeft inzicht in de krachten van uw zoon of dochter en de punten waarop verbetering geboekt kan worden. Het geeft ook aan hoe uw kind het beste begeleid kan worden en op welk niveau hij of zij het beste benaderd kan worden.