+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Het team

David Veninga

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, communicatief, vrijzinnig …”

David is een van onze coaches en projectmanagers. Bovendien is hij mede-oprichter van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleiding, trainingen en werkervaring in stimulering van het bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhullend, vrolijk…”

Nienke is kindercoach. Zij heeft een onderwijskundige achtergrond. Nienke begeleidt  kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus. Zij is gespecialiseerd in hoge gevoeligheid voor prikkels.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“Helder, toegewijd, begripvol, liefdevol….”

Drs. Marjolijn Bakker is psycholoog en arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij is gespecialiseerd in de neuropsychologische behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen met een adoptie-achtergrond, trauma en hooggevoeligheid om bij hen concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te (her)vinden. Marjolijn gebruikt diverse cognitieve behandelmethodieken die aansluiten bij de wens van de cliënt. Verder is zij gespecialiseerd in vierpunts EEG metingen, stressprofiel metingen, aandachts- en concentratietrainingen en behandelingen met EEG-Biofeedback therapie.

Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis BSc is toegepast psycholoog en gespecialiseerd in het werken met kinderen en adolescenten met een adoptie-achtergrond, trauma en hooggevoeligheid. Hij werkt met zijn cliënten aan innerlijke balans, focus, aandacht, concentratie en lichamelijke ontspanning. Daarvoor zet hij onder andere de cognitieve technieken Kids’ skills en Mission Possible in. Martijn is ook  gespecialiseerd in het afnemen van qEEG’s (quantitatieve electroencephalogram) analyses, stressprofielmetingen, aandachts- en concentratietrainingen en EEG-Biofeedback therapie.

Liz Hartemink 

Liz is BSc toegepast psycholoog. Zij werkt als kindercoach en Acceptance and Commitment Therapy therapeut bij BrainSpa. Op spelende wijze verkent Liz samen met kinderen de innerlijke wereld van emoties en gedachten. Ze zet mindfulness in om kwaliteiten en waarden te ontdekken en om te kijken hoe spanning en ontspanning werken. Ook begeleidt zij ouders en adolescenten bij bewustwording en het versterken van hun innerlijke basis. 

 

Anneke Velthuis

Anneke is opgeleid tot Orthopedagoog generalist. Zij ziet zichzelf als een allround professional. Dit betekent dat Anneke zich bezig houd met onderzoek, therapie en ondersteuning van uiteenlopende psychische klachten. Vanuit haar orthopedagogische grondslag heeft zij extra aandacht voor de opvoedkundige ouder – kind relaties en het functioneren van het (gezins)systeem als geheel.Humor, relativeren, ontspanning en normaliseren zijn naar haar idee erg belangrijk in de behandelkamer.

Een Orthopedagoog werkt samen met ouders en kinderen. Soms lijkt het alleen maar praten, maar eigenlijk doen we dan veel meer! Bijvoorbeeld onderzoeken of testen wat er nu bij jou zo moeilijk gaat en waar dat door komt.

Annelie de Vries

medewerker diagnostiek

Daan Kien

office

Thirza Brand

Stagiaire