+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Het team

Else Dahmen

Collega’s over Else:

“Inspirerend, inzichtgevend, toegewijd, flexibel …”

Else is hoofdbehandelaar, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, neuropsycholoog en een van onze specialisten in neurofeedback, biofeedback en QEEG analyse. Zij is een van de oprichters van BrainSpa.

David Veninga

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, communicatief, vrijzinnig …”

David is een van onze coaches en projectmanagers. Daarbij is hij mede oprichter van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleiding, trainingen en werkervaring in stimulering bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhullend, vrolijk…”

Nienke is kindercoach. Haar achtergrond is onderwijskundig. Zij begeleidt de kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus. Zij is gespecialiseerd in hoge gevoeligheid voor prikkels.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“Helder, toegewijd, begripvol, liefdevol….”

Marjolijn is neurofeedbacktherapeut en klinisch psycholoog. Zij is een van onze specialisten in neurofeedback en biofeedback. Haar specialisme is 4 punts analyse. Zij werkt met de kinderen en volwassenen aan een betere neurofysiologische balans en traint de ze op concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning.

Laura Verdenius 

 Laura is bij ons werkzaam als kind- en oudercoach. Ze is opgeleid als ontwikkelingspsycholoog en speltherapeut. Met de kinderen zoekt Laura naar manieren en oplossingen die aansluiten bij het kind, ondersteund door uitleg geven over spanning en ontspanning, mindfulness, manieren om emoties, gedrag en stress beter te leren reguleren. Ook ouders worden hier op een bij het kind passende manier bij betrokken. 

Liz Hartemink 

Liz is BSc toegepast psycholoog. Zij werkt als kindercoach en Acceptance and Commitment Therapy therapeut bij BrainSpa. Op spelende wijze verkent Liz samen met kinderen de innerlijke wereld van emoties en gedachten. Door middel van mindfulness ontdekken we kwaliteiten en waarden en hoe spanning en ontspanning werken. Tevens begeleidt zij ouders en adolescenten bij bewustwording en het versterken van de innerlijke basis. 

Cindy Post

Cindy coördineert de planning van de lopende en aankomende trajecten. Daarnaast onderhoudt ze de website en de social media kanalen van BrainSpa. Haar achtergrond is communicatie & multimedia designer.

Martijn Buitenhuis

Martijn heeft de interne opleiding tot neurofeedbacktherapeut gevolgd bij BrainSpa. Daarnaast doet hij binnen BrainSpa onderzoek naar de breinmechanismen van prikkelgevoelige kinderen, hieronder vallen onder andere adoptiekinderen, kinderen met trauma en schooluitvallers. Martijn is toegepast psycholoog in de afrondende fase.