+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Heeft jouw kind baat bij ACT-therapie in Gelderland?

Verbeter je levenskwaliteit van uw kind

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Bij BrainSpa Kids praktijk in Gelderland geven we vaak ACT-therapie wanneer we zien dat een kind moeite heeft met het omgaan met stressvolle situaties, zoals een lastige toets op school. De therapie heeft als doel om het kind bepaalde obstakels in het leven te leren herkennen en daar op een bewuste, ontspannen manier mee om te gaan. Zo leert je kind om negatieve gebeurtenissen en gedachten te accepteren, waardoor die geen bedreiging meer vormen.

Het kind is zo weerbaarder voor stressvolle gebeurtenissen of tegenslagen, en leert focussen op het hier-en-nu. ACT-therapie kan onder andere worden ingezet bij kinderen met faalangst, een laag zelfbeeld of boos gedrag, en andere negatieve emoties. De kinderpsycholoog van BrainSpa Kids in Gelderland helpt je kind graag.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

Waarom kiezen voor ACT-therapie bij BrainSpa Kids in Gelderland?

Een mensenleven zit vol met obstakels en negatieve gedachten. Maar niet iedereen weet goed hoe ze daarmee om moeten gaan. Zeker voor kinderen kunnen deze gedachten flink verwarrend zijn. Ze voelen druk om aan bepaalde verwachtingen te moeten voldoen, zeker in onze huidige maatschappij waar van jongs af aan alles wordt gedeeld op sociale media, en waar iedereen succesvol moet zijn.

We zien dan ook steeds meer kinderen met stress of symptomen van depressie, omdat deze druk ze te veel wordt. ACT-therapie bij BrainSpa Kids in Zutphen, Gelderland leert je kind technieken om met negatieve gedachten om te gaan. Wij doen dit aan de hand van bewezen methoden en technieken, zodat jouw kind zich op de juiste manier ontwikkelt.

Je kunt bij onze kinderpsycholoog ook terecht voor andere therapieën, zoals training bij ADHD en HSP-therapie. Met een analyse onderzoeken we welke behandeling het beste resultaat oplevert voor de klachten van jouw kind.

Schrijf jouw kind in voor ACT-therapie in Gelderland

Denk je dat jouw kind baat heeft bij ACT-therapie bij ons in Gelderland? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0) 575 541060 of door een e-mail te sturen naar info@brainspa.nl en maak een afspraak.

Bezoek ons praktijk in Zutphen

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem hieronder contact met ons op

Ik wil graag

3 + 12 =