+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Mindfulness 

In onze praktijk werken we veel met mindfulness voor kinderen. Wie ‘mindful’ (‘bewust’) leeft, is in staat om open en bewust aanwezig te zijn in het moment. Tijdens het oefenen van mindfulness leer je om alles wat je doet aandacht te geven.

Met mindfulness coaching leren kinderen om te gaan met emoties als boosheid, angst en verdriet. Het kind leert hoe hij of zij deze signalen kan herkennen, en te schakelen naar een ontspannen, bewuste aandacht. Negatieve gedachten of emoties krijgen zo geen ruimte meer.

Persoonlijke aanpak 

IWij kijken samen met de kinderen welke mindfulnessoefeningen het beste voor hen werken. Het ene kind vindt rust in een visualisatie-oefening, een ander vindt het fijner om aandachtig te tekenen of bewust te ademen.

Tijdens de coaching is er daarom alle ruimte om te ontdekken wat de beste aanpak is voor je kind. Zo leert het technieken om telkens weer terug te kunnen keren naar zijn of haar innerlijke rust, en die te versterken.

Maak een vrijblijvende afspraak 

Wil je meer informatie over mindfulness bij kinderen of een van onze andere therapieën, zoals aandachts- en concentratietraining of nazorg bij adoptie, die wij aanbieden. Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0) 575 541060 of door een e-mail te sturen naar info@brainspa.nl en maak een afspraak.