+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Traumatherapie bij BrainSpa Kids, Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit van uw kind

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Traumatherapie helpt een kind om schokkende gebeurtenissen te verwerken, zodat het trauma geen nare emoties meer oproept. In onze BrainSpa Kids praktijk in Gelderland zien we veel kinderen met trauma’s. Dat kan een ongeluk of andere ingrijpende gebeurtenis zijn, maar ook pesten op school kan als een trauma ervaren worden.

Wanneer een kind lang last houdt van een trauma, dan kunnen psychische problemen ontstaan. Zoals angst, agressie, of slaapproblemen. Met traumatherapie in onze praktijk in Gelderland leert het kind om het trauma op de juiste manier te verwerken.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

Traumatherapie en andere trajecten bij BrainSpa Kids Gelderland

Bij traumatherapie in onze BrainSpa Kids praktijk in Zutphen leert je kind om de gebeurtenissen een plek te geven, zodat hij of zij niet langer last heeft van de negatieve gevolgen van het trauma. Heeft jouw kind ergens anders begeleiding voor nodig? Je kind heeft dan wellicht baat bij een van onze andere trajecten, zoals:

Neem contact met ons op voor traumatherapie voor kind in Gelderland

Kunnen wij jouw kind helpen met traumatherapie of een andere vorm van coaching bij BrainSpa Kids in Gelderland? Neem in dat geval contact met ons op door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0) 575 541060 of door een e-mail te sturen naar info@brainspa.nl. Wij verwelkomen jou en jouw kind graag.

Bezoek ons praktijk in Zutphen